Természetes immunerősítő

A bab héja a színét és antioxidáns képességét a fenoltól és az anthocyanins nevű anyagtól kapja. Minél sötétebb a bab, annál több fenolt tartalmaz. A legnagyobb antioxidánstartalma a vörös babnak van.Ajánlott mennyiség naponta: 3 csésze (175 ml)Extratipp: ha a bab fogyasztása kellemetlen, puffadásos panaszokat okoz, főzés előtt 10-14 órán át áztasd hideg vízben.Még több egészségtippet találhatsz a Diéta&Fitnesz oldalán.

Folytatás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


hat − = 2

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>