Kolbászos gluténmentes krumplipizza

Hozzávalók: 4 személyreA KRUMPLIPIZZA- 1 dl étolaj- fél csomag sütőpor- 5 dkg kukoricakeményítő- 12 dkg rizsliszt- 3 nagy burgonya- 1 tojás- 1 teáskanál sóA RAKOMÁNY- 1 evőkanál szezámmag- 1 cserkészkolbász- 1 evőkanál egész mákElkészítés:A KRUMPLIPIZZAELŐKÉSZÍTÉS: 25 perc – HŰTÉS: 30 perc – SÜTÉS: 15 perc – Héjastul, sós vízben megfőzzük a burgonyát. Még forrón meghámozzuk, és áttörjük. Szétterítjük egy deszkán, hagyjuk kihűlni. Összekeverjük a lisztet a keményítővel, a sütőporral és a sóval, majd összegyúrjuk a hideg krumplival, az egész tojással és az olajjal. 8-10 egyenlő gombócra osztjuk, rizslisztes kézzel mindegyiket nyújtjuk.A RAKOMÁNYRárakjuk a vékony karikára vágott kolbászt, megszórjuk mákkal és szezámmaggal. 200 fokos sütőben addig sütjük, míg a széle ropogósra nem pirul.

Folytatás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


− 4 = öt

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>