Tejfölös uborkaleves fokhagymás falatkákkal

Hozzávalók: 4 személyre- 50 dkg kígyóuborka- 2 gerezd fokhagyma- 4 dl tejföl- só- 1 bagett- fűszervajElkészítés:Az uborkát alaposan megmossuk, és héjastól nagyon apróra vágjuk. Egy keveset félreteszünk levesbetétnek, a többihez hozzáadjuk a tejfölt meg a finomra aprított fokhagymát. Ízlés szerint megsózzuk, azután a turmixgépben simára keverjük. Az uborkalevest tálalásig a hűtőszekrénybe tesszük. A bagettet vagy a kifliket karikákra vágjuk, megpirítjuk, és megkenjük fokhagymás fűszervajjal. A jégbe hűtött levest a ropogós falatkákkal kínáljuk.

Folytatás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


9 + kilenc =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>