Rántott camembert fűszeres almás kuszkusszal

Hozzávalók: 4 személyre- zsemlemorzsa- finomliszt- 2 tojás- 4 csomag camembert sajt- 2 alma- őrölt bors- só- szerecsendió- fahéj- gyömbér- kurkuma- 3-4 dkg vaj- 30 dkg kuszkusz- étolajElkészítés:A kuszkuszt leginkább nagy szemű darához hasonlíthatjuk. Diónyi vajon, 3-4 dl vízzel feltesszük főni, majd kis lángon készre főzzük. (Amennyiben instant kuszkuszt vásárolunk, kövessük a dobozon található elkészítési útmutatást.) Amikor elkészült, a felsorolt fűszerekkel ízesítjük, és hozzáadjuk a megtisztított, apró kockákra vágott almát. Egy serpenyőben olajat hevítünk. A sajtkorongokat négyfelé vágjuk, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd liszt-tojás-zsemlemorzsa sorrendben panírozzuk. A forró olajban pirosra sütjük, majd lecsöpögtetjük. A kuszkusszal együtt tálaljuk.

Folytatás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


7 × = ötven hat

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>