A babka az új flódni

A Szombat nyári száma a gasztronómia jegyében született. De! Korántsem csupán receptek szerepelnek benne: igazi kulturális kalandtúra ez a kulináris összeállítás, akár a hazai recept-történelem, akár Izrael, akár a nemzetközi zsidó konyha trendjei kerülnek szóba.2016. június 27-én, hétfőn este egészen konkrétan belekóstolhatunk a lapba, ha ellátogatunk 18:30-tól a Werk Akadémiára.Étlapon lesznek:- Rubin Eszter zsidótojásos barhesze – Barhesz otthonra közös fonásban- BABKA, avagy az új flódni a Babka Budapest tálalásában- Nyáresti borozásTovábbá szellemi ízek: cassoulet és shawarma – Rubin Eszter, Szántó T. Gábor, Váncsa István kulináris útmutatásai.Az eseményt a Babka Budapest a Werk Akadémia gasztro képzése, a GasztroWerk támogatja.A Szombat folyóirat javára tartott jótékonysági estre belépni ízlésünk szerinti összeg ellenében lehet.További infókat IDE kattintva találsz!

Folytatás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


+ egy = 7

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>