És a kulináris utazás elkezdődött…

A Larousse gasztronómiai lexikon 1938-ban jelent meg először és azóta is a főzéstechnikai és technológiai ismeretek első számú forrásának számít. Receptek, főzési eljárások, és a legkülönlegesebb hozzávalókról minden megtalálható benne.Megéhezvén a fotók láttán valami harapnivaló után kutattam a konyhába, a Larousseban található alapanyagok kicsiny része sem volt a spájzban, így valami azonnali éhségűzővel beértem, de remek ötletem támadt. Főzzük meg a Larousset! Szerencsés nő vagyok, nemcsak azért, mert a férjem nem felejtkezik meg a születésnapomról egyik évben sem, de szeret és jól is főz, így nem volt nehéz rábeszélnem, hogy tartsunk Larousse-vacsorákat. A szabály nagyon egyszerű lett, minden hónapban egy újabb betűt veszünk és az ABC sorrendjében haladva minden betűhöz egy komplett menüsort tálalunk hat-hat barátunknak.Folytatjuk…

Folytatás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


egy + = 4

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>