Zelleres-hagymás sült alma

Hozzávalók: 4 személyre- 1-2 szál halványított zeller- só- 10-20 cm póréhagyma- 4 almaElkészítés:ELŐKÉSZÍTÉS: 20 perc – SÜTÉS: 20 perc – Levágjuk az almák kalapját, kivájjuk a belsejüket úgy, hogy körülbelül 0,5-1 cm vastag fala maradjon a gyümölcsöknek. Összeaprítjuk a zellert és a hagymát, elkeverjük a kivájt, felaprított almarészekkel, sózzuk, betöltjük. 180 fokos sütőben megsütjük.

Folytatás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


+ 1 = kilenc

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>